Podrška +387 35 280 161 ili putem društvenih mreža
|

Biraj prirodno uz Medex proizvode

05.09.2022 12:26

Besplatna dostava za narudžbe iznad 15KM

Obezbijedite vašu “kućnu apoteku” prirodnim, kvalitetnim proizvodima iz Galenskog laboratorija Apoteka Medex-pharm, sada još jednostavnije – uz besplatnu dostavu za narudžbu Medex proizvoda iznad 15KM.

Iz naše ponude izdvajamo preko 10 vrsta ljekovitih čajnih mješavina za različite zdravstvene tegobe,  masti i kreme za njegu kože, losione i gelove za masažu, ulja, kapi kao i vaginalete i supozitorije prirodnog sastava.

§  Medex čajevi iz Galenskog laboratorija PZU Apoteke Medex-pharm sadrže najefikasnije biljne mješavine i prirodne arome pažljivo pakovane i skladištene kako bi se očuvala maksimalna učinkovitost i ljekovitost proizvoda. U našim apotekama možete pronaći sljedeće čajne mješavine: vrbovica, menta, sena, uva, majčina dušica, hajdučka trava, vrkuta, žalfija, bijeli sljez, kantarion, kamilica, kunica, matičnjak, neven, gyonmix, detox, te urološki čaj.

§  Za neugodne bolove u leđima, zglobovima ili glavobolje preporučujemo Reuma gel i Reumed losion za masažu bolnog područja.

§  Nesanicu, stres i nervozu riješite uz pomoć Medsan kapi rađenih po tradicionalnoj recepturi za smirenje i bolji san.

§  Za njegu kože izaberite neizostavni pantenol, a tu su i neven mast i urea krema kao i ulja: ricinus, kantarion te argan.

§  U našim apotekama možete pronaći i kantarion vaginalete i supozitorije – prirodno rješenje za žensko intimno zdravlje.

Njega i zaštita zdravlja ne mora koštati puno. Poručite svoj paket Medex proizvoda na našem web shopu iznad 15KM, a mi vas častimo besplatnom dostavom bilo gdje u BiH!

Cjelokupnu ponudu Medex proizvoda pogledajte ovdje: https://medex-pharm.ba/shop?brandId=54 

Ne zaboravite i da se registrujete kako biste skupljali bodove pri svakoj narudžbi i dobili dodatne popuste, jer kupovina online uvijek donosi više!

Info
Artikal uspješno dodan u korpu
Top