Podrška +387 35 280 161 ili putem društvenih mreža
|

Postani dio Medex-pharm Loyalty programa

11.08.2022 11:10

Skupljaj bodove i koristi popuste

Dragi naši,

Vaše zadovoljstvo i saradnja s nama su nam veoma značajni i zato vas želimo nagraditi popustima i drugim pogodnostima kroz naš web shop LOYALTY PROGRAM.

  1. REGISTRUJTE SE
  2. SKUPLJAJTE BODOVE
  3. OSTVARITE POPUSTE
Šta je Medex-pharm loyalty program?

Medex-pharm loyalty program Vam omogućava da, kreiranjem korisničkog računa, prilikom svake kupovine na Medex-pharm web shopu ostvarujete određeni broj bodova. Skupljanjem bodova postižete određeni level programa krenuvši od početnog BEGINNER zatim BRONZE SILVER GOLD. Bronze, Silver i Gold leveli Vam donose popuste pri svakoj narednoj kupovini.

Vrijednost bodova i pogodnosti

Bodovi se vrednuju na sljedeći način:

1 KM = 1 BOD

  • 0 - 50 BODOVA – LEVEL BEGINNER
  • 50 - 200 BODOVA – LEVEL BRONZE 3% POPUSTA
  • 200 - 400 BODOVA – LEVEL SILVER 5% POPUSTA
  • 400+ BODOVA - LEVEL GOLD 7% POPUSTA

Bonitetno razdoblje prikupljanja i potrošnje bodova je vremenski ograničeno na 12 mjeseci i traje od 01.01. do 31.12. tekuće godine. Svi prikupljeni bodovi se trebaju iskoristiti u navedenom periodu i ne mogu se prenijeti u sljedeće bonitetno razdoblje u kojem se broj bodova poništava.

Kako da se registrujem?

Registrujte se ili prijavite klikom na opciju PRIJAVA koja se nalazi u desnom uglu na stranici web shopa. Unesite ime i prezime, broj telefona, e-mail i željenu šifru. Program će zapamtiti Vaše podatke i više ih nećete morati unositi prilikom naručivanja proizvoda. Potvrda o registraciji će stići na Vaš e-mail stoga obavezno provjerite i Vašu spam/junk poštu i potvrdite prijavu.

Na svom profilu u bilo kom trenutku ćete vidjeti trenutni broj bodova i level kao i sve Vaše narudžbe. Broj bodova se validira nakon što Vaša narudžba bude poslana i plaćena.

Validiranje popusta

Uvijek se obračunava samo jedna vrsta popusta odnosno najveći popust. Ukoliko kroz svoj level imate odobren popust od 5%, a određeni proizvod koji ste poručili je na popustu od 15%, bit će Vam obračunat samo popust od 15%. 

Ukoliko imate problema sa prijavom ili nejasnoća u vezi programa, kontaktirajte nas na društvenim mrežama ili na e-mail marketingmedexpharm@gmail.com 

Postanite član Medex-pharm programa lojalnosti i počnite skupljati svoje bodove već danas, a mi ćemo nagraditi Vaše povjerenje!

Brza registracija – trajno povjerenje i zadovoljstvo!

Info
Artikal uspješno dodan u korpu
Top