Podrška +387 35 280 161 ili putem društvenih mreža
|

Informacije o dostavi

Za dostavu narudžbe na teritoriju Bosne i Hercegovine potrebna su 1 do 3 radnih dana (subote, nedjelje i praznici isključeni) ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikala. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti pošiljku, o čemu dobijate propratno obavještenje, zadržavate pravo da prekinete narudžbu ili da izvršite rezervaciju i pričekate da naručeni proizvod postane dostupan. Pošiljke isporučujemo putem partnera brze pošte.

Dostava na teritoriji Bosne i Hercegovine se realizira u roku od 1 do 3 radnih dana nakon odašiljanja paketa (subote, nedjelje i praznici isključeni) osim manjih mjesta, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje brze pošte.

Sve narudžbe pristigle do 15:30h obrađujemo isti dan zavisno o dostupnosti naručenih artikala. Sve narudžbe pristigle poslije 15:30h zbog tehničkih mogućnosti i reda vožnje brze pošte, šaljemo u toku sutrašnjeg dana u zavisnosti o dostupnosti naručenih artikala.

Medex-Pharm apoteke ne preuzimaju odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke, uslijed “više sile” i stanja na regionalnim putnim komunikacijama. Prije isporuke svaki artikal provjeravamo od oštećenja. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave.

Za iznos narudžbe manje od 70,00 KM trošak dostave snosi naručitelj i ona iznosi 6,00 BAM (PDV uključen) za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.

Za narudžbu u iznosu iznad 70,00 KM DOSTAVA JE BESPLATNA za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.

Info
Artikal uspješno dodan u korpu
Top