Podrška +387 35 280 161 ili putem društvenih mreža
|

Apoteke Medex-pharm obilježile 25 godina rada

07.03.2022 15:05

Slavlje sa uposlenicima i poslovnim partnerima

Apoteke Medex-pharm u subotu, 5.marta, zvanično su obilježile 25 godina uspješnog rada. Ovaj jubilej zaslužio je i posebnu zabavu kakva je priređena za uposlenike i poslovne partnere PZU Apoteke Medex-pharm.

Nakratko smo odmorili od poslovnih obaveza i uz muziku nazdravili novim jubilejima.

Osnivač PZU Apoteke Medex-pharm, dr. Nedžad Djedović,  iskoristio je ovu priliku da se zahvali svima koji su dali doprinos da Medex-pharm apoteke postanu prvi izbor naših sugrađana kada je u pitanju očuvanje njihovog zdravlja.

"Upustiti se u jedan ovakav poduhvat, te 1997. godine nije bilo lako. Trebalo je imati viziju, hrabrost i naravno imati prave ljude oko sebe. No, zahvaljujući svemu tome, danas smo tu gdje jesmo. Večeras ne mogu biti ponosniji jer ste svi zajedno dali doprinos da od jedne male apoteke u mojim rodnim Banovićima sa jednim uposlenikom, stignemo do 23 objekta širom Tuzlanskog kantona sa 70 uposlenih. Hvala vam što ste tu večeras i hvala vam za svu podršku u ovih 25 godina", istakao je dr. Djedović.

 

A da je podjednako teško očuvati dobar biznis i uspostaviti visoke standarde u svojoj oblasti djelovanja, potvrdila je direktorica PZU Apoteke Medex-pharm, mr.ph. Senada Mehinović koja je također zahvalila uposlenicima i poslovnim partnerima što su nam taj put olakšali.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što smo večeras vaši domaćini ovako lijepim povodom. Svi vi koji ste večeras tu, dio ste naše priče koju gradimo već 25 godina i na tome sam vam neizmjerno zahvalna. Tokom ovih godina, trudili smo se da uspostavimo standarde u ovoj oblasti. Čak i u teškim vremenima za sve nas smo uspjeli, zahvaljujući dobrom timskom duhu,  zadržati te standarde i još više rasti. Vodeći se dobrom tradicijom ali i inovativnim pristupima, uspijevamo biti spoj mladosti i iskustva, dajući priliku mladima da se pokažu i iskusnima da se dokažu, što se pokazalo kao dobra formula poslovanja. U našim poslovnim partnerima vidimo ljude na koje se možemo osloniti i s kojima možemo prevazići sve izazove koji se nameću u poslovnom svijetu.  U istom smjeru nastavljamo, sa novim planovima, ambicijama i sa željom da još jubileja dočekamo zajedno.", poručila je mr. Mehinović.

 

Info
Artikal uspješno dodan u korpu
Top