Podrška +387 35 280 161 ili putem društvenih mreža
|

Da li imate pravilnu dentalnu higijenu?

07.12.2021 10:08

Oralna njega uz Oral-B

Kako bi ste zadržali zdravlje usne šupljine potrebno je voditi svakodnevnu i redovnu dentalnu higijenu. To je ključ za prevenciju bolesti koje se mogu pojaviti na Vašim zubima i desnima.

Pravilna higijena podrazumijeva Vaše navike i kvalitetne proizvode za čišćenje zuba. Higijenske navike morate usvojiti sami i najčešće potiču od prvih godina Vašeg života odnosno prvih susreta sa čišćenjem zuba i prvih posjeta stomatologu.

 Za drugi korak u praviloj njezi usne šupljine pobrinuo se Oral-B. Bilo da birate jednostavne, „obične“ četkice za čišćenje zuba u kombinaciji sa koncem za zube  ili želite napredniju tehnologiju u vidu električnih četkice, Oral-B će odgovoriti vašim potrebama.

Klasične Oral-B  četkice za zube su prepoznatljivog dizajna i posebne napredne tehnologije što osigurava izniman doseg i uklanjanje naslaga. Nježno poliraju površinske mrlje na i između zuba za osjetno svjetliji osmijeh.

Oral-B električne četkice za zube dizajnirane su u suradnji sa stomatolozima, tako da bez obzira s kojom se električnom četkicom odlučite četkati, znat ćete da dobivate temeljito čišćenje. Kada je riječ o odabiru najbolje četkice za zube, razmotrite sljedeće faktore kako biste odlučili koja Oral-B električna četkica za zube je najbolja za vas:

-       Broj načina četkanja za personaliziranje vašeg čišćenja

-       Bluetooth veza za praćenje vašeg načina četkanja

-       Upozoravanje pritiska na desni kako biste spriječili prejako četkanje

-       Ugrađeni 2-minutni mjerač vremena za četkanje prema preporuci vašeg stomatologa

-       Putna torbica tako da svoju električnu četku možete ponijeti bilo gdje

Samo četkanje zubi nije dovoljno. Naime, komadići hrane se skupljaju i u sitnom prostoru između zubi i potrebno ih je redovito uklanjati. Najpoznatiji način čišćenja prostora među zubima je korištenje zubnog konca. Oral-B nudi nekoliko različitih vrsta zubnih konaca stoga možete izabrati koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

A za sve roditelje koji su već ugledali prve zubiće svojih mališana, Oral-B je razvio specijalne dječije četkice za zube. Do pete godine djeca bi trebala imati kompletan set od 20 mliječnih zuba. Roditelji bi ih trebali četkati dva puta dnevno, svaki dan, ujutro i prije spavanja. Uz Oral-B četkice četkanje zuba će se pretvoriti u igru i Vaši mališani će brzo usvojiti  zdrave navike održavanja oralne higijene.

Detalje o proizvodima možete pronaći OVDJE a željeni proizvod naručiti na našem web shopu OVDJE

 

Info
Artikal uspješno dodan u korpu
Top