Podrška +387 35 280 161 ili putem društvenih mreža
|

BABY-DAY U MEDEX-PHARM

20.12.2022 07:58

Popusti svake srijede

S ciljem razvijanja svijesti o važosti brige o zdravlju djece u prvim mjesecima i godinama života ali i pomoći roditeljima upravo u tim izazovima, Apoteke Medex-pharm su pokrenule kampanju OD PRVIH ZUBIĆA DO VRTIĆA u okviru koje svake srijede u našim apotekama imamo jedan BABY-DAY odnosno dan za popuste na određeni asortiman proizvoda za bebe i djecu. Tako svake srijede možete potražiti preko 15 prozvoda za zaštitu dječijeg zdravlja sniženih 10% u apotekama Medex-pharm kao i  na našem web shopu. 

Poznato je da djeca u ranoj životnoj dobi, češće nego kasnije, obolijevaju od infekcija, većinom respiratornih ili crijevnih. Naročito je to tako u prvoj godini kretanja u kolektiv, a pogotovo u jesenjim i zimskim mjesecima kada su te bolesti i najčešće.

Određena istraživanja pokazuju da dijete godišnje preboli do osam infekcija dišnih puteva, a djeca koja idu u vrtić do 12.

Dijete je najčešće bolesno do treće godine života zato što njegov imunitet ili obrambeni sistem nije sazreo. Tek u dobi od 10 do 12 godina dostiže razinu odrasle osobe.

Medex baby srijeda je dan za bića koja nam okrenu svijet naopačke svojim dolaskom, zbog kojih ne spavamo, zbog kojih sve naše navike mijenjamo ali uprkos svemu tome, učine naš život boljim i sretnijim.Tu smo za novopečene ali i one iskusnije roditelje jer znamo koliko brige je na vašim leđima. Pobrinut ćemo se zajedno da vaši mališani izrastu u velike i snažne.

Olakšat ćemo vam upravo ovaj period - OD PRVIH ZUBIĆA DO VRTIĆA. 

Neki od proizvoda koji su dio kampanje su:

- Modilac mliječne formule za dojenčad

Marissimo baby sprej za nos

- ProbioKid Immuno D3 probiotik

- Rehidran prašak za nadoknadu tečnosti

- Marsovci PROImmun Acute prašak u kesicama za brzu potporu imunitetu

- Marsovci sa Imuneffectom tablete za žvakanje

- Imunocink tablete za žvakanje

- ViruProtect sprej za usta protiv prehlade


BEBE&MAME
Info
Artikal uspješno dodan u korpu
Top