Podrška +387 35 280 161 ili putem društvenih mreža
|

NOVO U MEDEX-PHARM: MODILAC DOHRANA ZA BEBE

31.10.2022 12:09

sa jedinstvenim proteinom majčinog mlijeka

Kada u porodicu stigne novi član i mame imaju poteškoće sa dojenjem te je neophodno posegnuti za mliječnom formulom odnosno dohranom za bebe, mame se obično nađu u nedoumici koju dohranu izabrati. Na tržištu ih je mnogo i potrebno je paziti da hrana zadovoljava sve nutritivne potrebe bebe, da ne sadrži u neki sastojak koji može biti štetan, da je kvalitetno upakovana, a po mogućnosti i povoljna.

Imamo dobre vijesti za sve mame i tate koji su ovih dana u potrazi za kvalitetnom  dohranom! 

Francuske mliječne formule za dojenčad "Modilac Doucea" sa jedinstvenim proteinom majčinog mlijeka – laktoferinom, dostupne su posredstvom kompanije Hemofarm i na tržištu Bosne i Hercegovine i u Medex-pharm apotekama. 

Jedinstven sastojak u "Modilac Doucea" proizvodima je laktoferin, protein majčinog mlijeka, koji doprinosi jačanju imuniteta, prevenciji dijareje, jačanju crijevne mikrobiote, te metabolizmu željeza. Ovi proizvodi sadrže i omega kiseline, probiotike i prebiotike čime predstavljaju pažljivo izbalansirane mliječne formule. U asortimanu Modilac proizvoda, pored standardnih formula naziva Modilac Doucea i Modilac Precision, dostupne su i specijalne formule, prilagođene posebnim zahtjevima dojenčadi. 

Laboratorija Modilac već 38 godina prati najsavremenija istraživanja u oblasti nutricije dojenčadi sa ciljem da svoje mliječne formule učini najbližim prirodnom majčinom mlijeku.

Potražite u apotekama Medex-pharm.

BEBE&MAME
Info
Artikal uspješno dodan u korpu
Top